Meteen naar de inhoud
Home » Bestuur en medewerkers

Bestuur en medewerkers

vrouw met hond

AN-SOFIE VAN DEN BOSCH – Voorzitter (bestuur)

Ik ben An-Sofie een dierenvriend in hart en nieren. Ik ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen en twee lieve honden. Van kinds af aan ben ik gepassioneerd door honden. Mijn liefde voor dieren leidde me naar de hogeschool, waar ik dierenzorg studeerde. Daarnaast heb ik mijn kennis uitgebreid door avondonderwijs te volgen in hondentrimmen en trainen. In mijn dagelijks leven kan je me vinden in mijn Trimsalon of on the road om mensen te helpen bij het opvoeden van hun hond. Je kan bij mij altijd terecht voor vragen over het onderhouden, opvoeden, heropvoeden en trainen van je hond.

vrouw

LINDE WOUTERS – Vertrouwenspersoon (bestuur)

Hallo! Ik ben Linde, vriendin van Robbe en trots baasje onze vele viervoeters. In het dagelijks leven ben ik te werk als sociaal werker bij Sint-Lodewijk, een organisatie voor kinderen en volwassenen met een motorische beperking.
Naast het werk ben ik vooral te vinden bij onze 4 honden; Babis, Belle, Otis en Stella. Alsook bij onze 2 paarden en 2 ezels.
Verder ben ik vrijwilliger bij Pawsome pets, een organisatie voor Griekse straathonden. Rescue honden zijn dan ook mijn grote passie en expertise. Verder speel ik ook muziek. Jullie zullen mij bij dogs with talent zeker en vast wel tegenkomen tijdens de lessen. Maar ook met vragen, bezorgheden en andere zaken kunnen jullie steeds bij mij terecht, ik ben namelijk de vertrouwenspersoon binnen onze fantastische VZW. Welkom en hopelijk tot snel!

vrouw, man en twee honden

ROBBE DUYTSCHAEVER – Penningmeester (bestuur)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

man en vrouw

NIELS DE WILDE – Penningmeester (bestuur)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

ISABELLE BOURGUILLIOEN – Secretaris (bestuur)

Hallo iedereen, ik ben Isabelle. Moeder van 2 prachtige tienerdochters en een real dogmom van 2 hondjes. Ik ben een gediplomeerde hondentrimster en ben nieuwsgierig naar alles wat met dieren en in het bijzonder honden aangaat. Ik hou mij vooral bezig met de administratie en ondersteuning tijdens de les.

vrouw met australische herder

ELKE DE CRAENE – Woordvoerder (bestuur)

Hallo, ik ben Elke, en ik ben de enthousiaste lerares van een bijzondere klas! Mijn hart ligt bij kinderen met emotionele en gedragsproblemen. Buiten de schooluren ben ik de gelukkige baas van Lexie, een levendige mini Aussie die barst van energie en liefde. Ik overweeg om Lexie met haar wervelende enthousiasme mee te nemen naar de klas, waar ze knuffels uitdeelt en dol is op avonturen met de kinderen. Samen zorgen we voor een positieve, speelse en liefdevolle sfeer in de klas. Geloof me, er is altijd een glimlach te vinden in ons klaslokaal!

vrouw

DOMINIQUE CLE – Marketing en grafisch ontwerp (bestuur)

Hey, ik ben Dominique, de trotse mama van twee geweldige kinderen met de diagnose ASS. Ze volgen het gewone onderwijs, maar laten we eerlijk zijn, die schoolbanken kunnen behoorlijk veeleisend zijn voor mijn kleine avonturiers. Gelukkig hebben we onze knuffelige hond Tigra, die momenteel haar best doet om wat extra zen in hun leventje te brengen. ♥️ Mijn man, Jeroen, is van beroep opvoeder in een leefgroep bij personen met een mentale beperking. Met zijn schat aan ervaring in de zorgsector, zijn we een team dat niet te stoppen is als het om onze kids gaat. Terwijl ik als moeder de boel draaiende houd, jongleer ik ook met de marketingtaken bij DWT, waar mijn creatieve vonken alle kanten opspatten. ♥️ Wanneer ik niet druk bezig ben met het runnen van ons gezin en mijn marketingtaken, vind je me in het zwembad of in de wellness; zo probeer ik wat zorg te dragen voor mezelf. Met ons gezin en Tigra aan onze zijde, proberen we het leven licht en lachend te houden.

KATIA INLAND – allround medewerker

Hallo, ik ben Katia, getrouwd met Michaël, de steunpilaar van ons gezin, en samen hebben wij een geweldige 14-jarige dochter Maïté ♥️. Samen zijn wij de trotse baasje van Kubby en Snoesje, onze poes. Reeds van jongs af aan heb ik een enorme liefde voor honden en droomde ik ervan om later met honden te werken. Door omstandigheden is dat er niet van gekomen maar door Kubby te trainen, komt mijn droom alsnog uit. Hij is zo’n leuk hondje om mee te oefenen en hij weet steeds een lach op mijn gezicht te toveren. Kubby is niet zomaar onze hond, hij is zoveel meer dan dat.
Ik denk veel na (te veel eigenlijk) en hou ervan om dingen uit te pluizen en op te zoeken dus ik hoop met deze eigenschappen mijn steentje bij te dragen binnen de VZW.

hond en dame

SILKE CUVELIER – Fotografie en Marketing

Hallo, ik ben Silke, een leerkracht in het buitengewoon secundair onderwijs. Ik werk bij leerlingen met ASS en/of gedragsproblemen van het eerste tot vierde middelbaar.
Voor ik startte met lesgeven in het onderwijs heb ik een cursus gevolgd om honden te leren inzetten in de hulpverlening. Momenteel ben ik bezig met de opleiding van mijn eigen hond, Misha, tot therapiehond. Of zoals de we hem op school noemen ‘de anti-stresshond’.
Misha zorgt voor een rustige en ontspannende klassfeer bij de leerlingen. Buiten ontspannende middagwandeling samen met de leerlingen staat Misha altijd klaar om de leerlingen tijdens de les te ondersteunen wanneer ze het even moeilijk hebben.
Zowel de leerlingen, leerkrachten en directie hopen dat er nog veel honden in onze voetstappen mogen treden om toekomstige leerlingen een duwtje in de rug te geven tijdens de schooluren!