Meteen naar de inhoud
Home » Prijzen

Prijzen

Basistraining:

Onze basistraining is een geweldige manier om te beginnen met de opvoeding en training van je trouwe metgezel. De kosten voor een enkele les bedragen €25. Je kan een pakket lesjes aankopen via deze link.

Specialisatietraining:

Voor degenen die verder willen gaan dan de basis en zich willen verdiepen in gespecialiseerde trainingen, bieden we onze specialisatietraining aan. De kosten voor een enkele les in deze gevorderde training bedragen €45.

Examenmomenten en Niveauadvies:

Bij Dogs with Talent zijn we toegewijd aan de voortdurende groei en ontwikkeling van jouw hond. Daarom organiseren we examenmomenten na een reeks trainingen. Tijdens deze examens beoordelen we het niveau van je hond en bepalen we of hij of zij klaar is om door te stromen naar een ander niveau of om deel te nemen aan de specialisatietrainingen. Dit proces zorgt ervoor dat de training altijd aansluit bij de behoeften en vaardigheden van je hond en zorgt voor een succesvolle trainingservaring.

Bij Dogs with Talent geloven we in kwaliteit, consistentie en de voortdurende verbetering van de vaardigheden van jouw hond. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om je hond in te schrijven voor een trainingssessie. We kijken ernaar uit om jou en je trouwe metgezel te verwelkomen in onze trainingsgroepen!

“Klaar om je hond’s reis naar training en succes te starten? Bestel nu je Beurtenkaarten en Abonnementen!”

Klik op de link om eenvoudig je trainingspakket te kiezen en te beginnen met de training van je hond. Onze flexibele opties stellen je in staat om te genieten van voordelige tarieven terwijl je investeert in de gezondheid en het welzijn van je geliefde viervoeter. Bestel vandaag nog en zet de eerste stap op weg naar een goed opgevoede en gelukkige hond!