Meteen naar de inhoud
Home » Onze Talentjes

Onze Talentjes

hond

RANA

Hallo ik ben Rana, een Australische herder, ik ben een vat vol liefde met een pittig karakter dat mijn baasje af en toe op de proef stelt. Ik leer haar alles over het opvoeden en trainen van honden, zodat ze anderen kan bijstaan in het opvoeden van hun trouwe viervoeters. Ik blijft actief op zoek naar uitdagingen om mijn baasje scherp te houden, en met mijn vastberadenheid en slimme streken zorg ik ervoor dat ze altijd klaar staat om bij te leren. Samen vormen wij een uitzonderlijk team, klaar om anderen te helpen in de wereld van hondentraining. Nota: Watch out for your cookies!

hond

BABIS

Hellokes! Ik ben Babis, Griekse god. Al zal mijn mama mij eerder Griekse jachtmix noemen. Zoals jullie intussen wel al doorhebben kom ik uit Griekenland, daar heb ik de eerste 3 jaar van mijn leven doorgebracht. 3 jaar geleden zag mijn mama, Linde, een foto van mijn onweerstaanbaar snoetje, en enkele maanden later bevond ik me ineens op Belgische grond. Ik ben wat ze noemen een dominante hond, grote baas en scheidsrechter. Oh, en liever lui dan moe, tenzij ik heerlijke geur van wild of pluimvee te pakken heb. Verder vul ik graag mijn tijd met knuffelen, eens je begint met knuffelen, dan mag je ook niet meer stoppen. Soms denk ik wel eens een mens te zijn. Ik kijk ernaar uit om al mijn gekke fratsen aan jullie te tonen!

BOWIE

Ik ben Bowie de koningspoedel. Knuffelbeer in hart en nieren. Ik hoor bij de jongste van de hoop en ben daarom nog wat wispelturig. Ik speel zo graag met iedereen, mens of hond, maar weet wel wanneer het genoeg is geweest. Wat ik mijn baasje wel heb beloofd: samen met haar steun wordt ik een Dog with Talent!

LEXIE

Ik ben Lexie, een 1-jarige Australische herder. Mijn grootste droom is om later met mijn baasje mee naar school te gaan om kinderen te helpen die het emotioneel moeilijk hebben. Ik ben vriendelijk, energiek en leer graag. Ik zou in de toekomst graag ondersteuning bieden op scholen, en ik ben vastbesloten om een verschil te maken in het leven van kinderen door ze troost en steun te bieden.

hond

TIGRA

Hey daar, ik ben Tigra, de blije hond die uit Griekenland werd geadopteerd. Ze vonden me toen ik nog maar een pup van 6 maanden was. Na heel wat gesprekjes om de perfecte match te vinden, kreeg ik mijn nieuwe familie. Ik ben een echte allemansvriend, vooral als het om kinderen gaat, ben ik een ware kinderheld. Meestal ben ik een echte knuffelbeer, maar af en toe kan ik ook een beetje wild tekeergaan. Ik ben een meester in snuffelen, ik hou van trainen met mijn baasje en zoek altijd dat ene heerlijk, zachte plekje in huis. Zwemmen is niet echt mijn ding – ik geef de voorkeur aan modderige avonturen in de wei. Mijn zelfvertrouwen is ongekend, soms misschien zelfs een beetje te ongekend. Maar dat maakt me tot de unieke hond die ik ben, en ik geniet ervan om mijn familie aan het lachen te maken!

MILO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

KUBBY

Ik ben Kubby, een 2-jarige dwergpoedel. Hoewel velen denken dat ik een puppy ben, bied ik al veel emotionele steun aan mijn tienerbaasje met ASS. Met mijn mama-baasje heb ik een sterke band, en we trainen samen. Met mijn papa-baasje speel ik graag trekspelletjes. Ik ken veel commando’s en blijf oefenen. Wandelen zonder leiband en ‘kom hier’ zijn mijn sterke punten, want ik ben graag in de buurt van mijn baasje. Soms ben ik onzeker bij onverwachte geluiden en in nieuwe situaties, maar met hulp van Dogs with Talent gaat het steeds beter. Ik kijk uit naar meer leren!

hond en dame

MISHA

Hallo, ik ben Misha. Ik ben 4 jaar en kom uit Moscow. Toen ik 2 was ben ik verhuisd naar België om een gouden mandje te komen zoeken.
Mijn baasje werkt in het buitengewoon secundair onderwijs bij leerlingen met ASS en gedragsproblemen. De leerlingen op school wouden mij graag ontmoeten dus ben ik op bezoek geweest. 100 knuffels later heb ik besloten dat ik ook graag leerkracht wil worden. Ik wil de leerlingen leren hoe ze moeten omgaan met stress en andere ongemakkelijke gevoelens. Nu ga ik elke week samen met mijn baasje werken!